Accions

Autor

Diferència entre revisions de la pàgina «Tolstoi, Leo Nikolaievich, comte de»

De Wikisofia

(Es crea la pàgina amb «{{AutorWiki}} {{Autor |Nom=Leo Nikolaievich |Cognom=Tolstoi }} <small>( Leo Nikolaevich )</small> <small>( comte de Tolstoi )</small> Un dels grans novel...».)
 
m (bot: - en les rodalies de + en la rodalia de)
Línia 9: Línia 9:
  
  
Un dels grans novel·listes russos del s. XIX, nascut a Jasnaja Poljana, en les rodalies de Tula, de família aristocràtica, autor de novel·les tan famoses com ''Guerra i Paz ''(1869), i ''Anna Karenina ''(1879). Després d'escriure aquestes novel·les entra en un període de reflexió i canvi, i redacta breus escrits de caràcter crític, com: ''Què hem de fer?, En què crec'', ''El regne de Déu està entre nosaltres ''i ''Què és l'art?'', en els quals adopta una perspectiva [[vitalisme|vitalista]] i religiosa, que pot considerar-se com una «[[filosofia de la vida|filosofia de la vida]]».
+
Un dels grans novel·listes russos del s. XIX, nascut a Jasnaja Poljana, en la rodalia de Tula, de família aristocràtica, autor de novel·les tan famoses com ''Guerra i Paz ''(1869), i ''Anna Karenina ''(1879). Després d'escriure aquestes novel·les entra en un període de reflexió i canvi, i redacta breus escrits de caràcter crític, com: ''Què hem de fer?, En què crec'', ''El regne de Déu està entre nosaltres ''i ''Què és l'art?'', en els quals adopta una perspectiva [[vitalisme|vitalista]] i religiosa, que pot considerar-se com una «[[filosofia de la vida|filosofia de la vida]]».
 
{{ImatgePrincipal
 
{{ImatgePrincipal
 
|Imatge=tolstoi3.jpg
 
|Imatge=tolstoi3.jpg

Revisió del 18:10, 13 oct 2017

Tolstoi.jpg

Avís: El títol a mostrar «Leo Nikolaievich Tolstoi» sobreescriu l'anterior títol a mostrar «Tolstoi, Leo Nikolaievich, comte de».

( Leo Nikolaevich )

( comte de Tolstoi )


Un dels grans novel·listes russos del s. XIX, nascut a Jasnaja Poljana, en la rodalia de Tula, de família aristocràtica, autor de novel·les tan famoses com Guerra i Paz (1869), i Anna Karenina (1879). Després d'escriure aquestes novel·les entra en un període de reflexió i canvi, i redacta breus escrits de caràcter crític, com: Què hem de fer?, En què crec, El regne de Déu està entre nosaltres i Què és l'art?, en els quals adopta una perspectiva vitalista i religiosa, que pot considerar-se com una «filosofia de la vida».