Accions

Diferència entre revisions de la pàgina «Enciclopèdia Internacional de la Ciència Unificada»

De Wikisofia

m (bot: - conegut lliuro de + conegut llibre de)
m (bot: - Chicago, -després d'haver fundat el primer d'ells, a Holanda, l'Institut Internacional per a la Ciència Unificada-, + Chicago, –després d'haver fundat el primer d'ells, a Holanda, l'Institut Internacional per a la Ciència Unificada–,)
Línia 1: Línia 1:
 
{{ConcepteWiki}}
 
{{ConcepteWiki}}
Col·lecció bibliogràfica iniciada per [[Autor:Neurath, Otto|Otto Neurath]], [[Autor:Carnap, Rudolf|Rudolf Carnap]] i [[Autor:Morris, Charles William|Charles Morris]],a la universitat de Chicago, -després d'haver fundat el primer d'ells, a Holanda, l'Institut Internacional per a la Ciència Unificada-, amb el nom de ''International Encyclopedia of Unified Science'', el primer volum del qual apareix en 1938. No és en realitat una enciclopèdia a l'ús, sinó més aviat una sèrie de volums monogràfics d'un sol autor -a excepció del primer, que és col·lectiu-, que, en la intenció d'O. Neurath havien de posar en relleu l'estructura lògica de totes les ciències i desenvolupar la idea d'una [[ciència unificada|ciència unificada]].
+
Col·lecció bibliogràfica iniciada per [[Autor:Neurath, Otto|Otto Neurath]], [[Autor:Carnap, Rudolf|Rudolf Carnap]] i [[Autor:Morris, Charles William|Charles Morris]],a la universitat de Chicago, –després d'haver fundat el primer d'ells, a Holanda, l'Institut Internacional per a la Ciència Unificada–, amb el nom de ''International Encyclopedia of Unified Science'', el primer volum del qual apareix en 1938. No és en realitat una enciclopèdia a l'ús, sinó més aviat una sèrie de volums monogràfics d'un sol autor -a excepció del primer, que és col·lectiu-, que, en la intenció d'O. Neurath havien de posar en relleu l'estructura lògica de totes les ciències i desenvolupar la idea d'una [[ciència unificada|ciència unificada]].
  
 
El conegut llibre de Th. S. Kuhn, ''L'estructura de les revolucions científiques'', va ser publicat per primera vegada com a vol. 1 i 2 d'aquesta ''Enciclopèdia'', en 1962.
 
El conegut llibre de Th. S. Kuhn, ''L'estructura de les revolucions científiques'', va ser publicat per primera vegada com a vol. 1 i 2 d'aquesta ''Enciclopèdia'', en 1962.
 
{{Etiqueta|Etiqueta=Epistemologia}}{{Etiqueta|Etiqueta=Historia}}{{InfoWiki}}
 
{{Etiqueta|Etiqueta=Epistemologia}}{{Etiqueta|Etiqueta=Historia}}{{InfoWiki}}

Revisió del 19:47, 16 set 2017

Col·lecció bibliogràfica iniciada per Otto Neurath, Rudolf Carnap i Charles Morris,a la universitat de Chicago, –després d'haver fundat el primer d'ells, a Holanda, l'Institut Internacional per a la Ciència Unificada–, amb el nom de International Encyclopedia of Unified Science, el primer volum del qual apareix en 1938. No és en realitat una enciclopèdia a l'ús, sinó més aviat una sèrie de volums monogràfics d'un sol autor -a excepció del primer, que és col·lectiu-, que, en la intenció d'O. Neurath havien de posar en relleu l'estructura lògica de totes les ciències i desenvolupar la idea d'una ciència unificada.

El conegut llibre de Th. S. Kuhn, L'estructura de les revolucions científiques, va ser publicat per primera vegada com a vol. 1 i 2 d'aquesta Enciclopèdia, en 1962.